Winter BBQ Ijsvereniging

  • Berichtcategorie:Verslagen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zaterdag 21 februari 2015 • 20 deelnemers: Anita Verdegaal en Sietse Roeda, Henk en Anje van Gijssel, Mirjam Kuiper en Isabelle Smit, Frouke Roukema en Kees Dontje, Roelof en Froukje van der Woude, Meta Beumer en Leo Makkink, Lammert van Dijken en Sjoerd Prins, Hans en Marloes Uffen, Jan Kempinga en Carina Cremering, Jan en Alianne Wolters • verslag: Hans Uffen

Dit jaar was er weinig activiteit voor de ijsvereniging. De vorst liet telkens op zich wachten. Af en toe waren er sneeuwbuitjes maar van ijs was dit jaar geen sprake.

Om toch iets leuks te organiseren vanuit de ijsvereniging is er besloten om dit jaar een eerste editie van de midwinterbarbecue te organiseren.

Op 21 februari, een regenachtige zaterdag, vond de eerste editie plaats. De opkomst was groot, ca 25 dorpsgenoten hadden zich aangemeld. Om 19:00 ging de brand in de barbecue. Al gauw zat de stemming ondanks het slechte weer er goed in. Met lekkere (grote) stukken vlees, zelf gemaakte salades en een lekker biertje of sapje was het goed vertoeven in de paardenstal van Kees.

De avond was gezellig en verliep snel. Om 12 uur gingen de laatste eters naar huis toe. De eerste editie was goed geslaagd. Er werd al gesproken over een vervolg. De midwinter barbecue zal een vast item gaan worden op de kalender van de ijsvereniging.

Geef een reactie