Slochter Wold Spektoakel

  • Berichtcategorie:Verslagen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zaterdag 15 augustus 2015 • 10 deelnemers ‘De Hijgkikkers’: Leo Makkink, Roelof van der Woude, Jan Kempinga, Robin van Gijssel en Emma (vriendin), Hans Uffen, Tineke van Gijssel, Henk van Gijssel, Anje van Gijssel en Peter Nijeboer • verslag: Roelof van der Woude •

Het was weer zover! Het Slochter Wold Spektoakel ging weer van start. Woudbloem moest de titel verdedigen, dus er werd veel van hen verwacht en de druk was hoog. Konden de Woudbloemers die druk aan?

In ieder geval er was weer veel plezier en de sfeer was erg goed! De samenwerking van de teamleden ging top! Iedereen was in te zetten op zijn of haar specialiteit. Dit maakt ons team dan ook zo sterk. De start was ook erg goed en in de eerste tussenstand… ja, hoe kon het ook anders lagen de Woudbloemers aan kop! Dat was natuurlijk erg mooi, maar ook de gezelligheid was top.

Misschien is dat ook wel het geheim van goede prestaties: als de wil en de sfeer er maar is. Maar toen kwam de tweede tussenstand, spannend… ja hoor: gedeeltelijk eerste!

Wat een onderdelen en wie kon ook maar weer zo goed die stier bedwingen en wie zwom zo in het kanaal naar de overkant en… u had er echt bij moeten zijn dan wist u echt helemaal alles van deze ontzettend gezellige dag en als afsluiter de gezellige barbecue.

Oh ja… en hoe is het afgelopen met de Woudbloemers? Helaas geen eerste, maar wel top 3! Er waren een aantal hele goede nieuwe teams, dus helaas… volgende keer beter! Het aller laatste onderdeel heeft ons genekt.

Bedankt voor alle support het was een gezellige dag! En ja, wat een team die Woudbloemers, wat een toppers. Het kan niet anders dan dat we volgend jaar de beker terug halen naar Woudbloem.

Geef een reactie