Met de jeugd naar de film ‘The Good Dinosaur’

  • Berichtcategorie:Verslagen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zondagmiddag 29 november 2015 • 4 kinderen en 2 volwassenen: Tom van Hemmen, Thomas Hoogakker, Isabelle Smit en Daphne Nijeboer, Mirjam Kuiper en Marja Doedens • verslag: Thomas en Isabelle

Naar de film geweest!

Over de film……

We zijn met ons ‘sinterklaas-uitje’ naar de film The Good Dinosaur geweest, de film was spannend, leuk maar toch ook wel droevig. Deze film is een aanradertje voor de hele familie. Thomas, Isabelle, Tom en Daphne: “We vonden het allemaal een leuke film.” Zelfs de moeders die mee waren vonden het leuk. Isabelle haar moeder: “Ik vond het een heel leuke film, vooral omdat hij in 3D was, dat was echt een goede toevoeging.”

De film zelf……

De film gaat over een dinosaurus-familie. De dino’s leven van graan zaaien en oogsten, maar er is een graandief en dan krijgt Arno de taak hem te vangen en te doden. Arno durft dat niet en als hij de graandief, die overigens een mens is, vrij laat gaan moet hij er van zijn vader achteraan. Ze rennen erachteraan, maar er is een storm op komst en Arno’s vader komt vast te zitten in de woeste rivier en gaat uiteindelijk dood. Een paar dagen later komt de graandief wéér graan stelen en Arno laat hem déze keer niet wegkomen. Hij rent achter hem aan en ze raken in een gevecht, ze rollen heen en weer en vallen uiteindelijk in de woeste rivier.

Om verder te weten hoe de film afloopt moet je de film zelf gaan kijken, maar ik kan je wel vertellen dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Geef een reactie