Schoonmaak en opknapbeurt speeltuin

Zaterdag 18 april 2015 • 8 aanwezigen: Jan en Anita Kempinga , Frans Van Den Berghe, Lammert van Dijken, Henk de jong , Adriaan Klootwijk, Frouke Roukema en Kees Dontje • verslag: Henk de Jong

Het was het weer tijd om onze speeltuin in orde te maken voor het zomerseizoen. Met vereende krachten zijn we begonnen met deze klus. Na inventarisatie wat er moest gebeuren werd er een plan van aanpak gemaakt en daarna ging iedereen aan de slag. De dames gingen eerst er op uit om verf en kwasten te kopen om vervolgens de speelattributen een verfbeurtje te geven. De mannen zorgden voor het veilig maken van de attributen.

Er werden rubberen maten onder de speeltoestellen gelegd en het klimauto werd veiliger gemaakt zo dat die weer goedgekeurd kon worden door de inspectie van de gemeente.

Tijdens het werken die dag kwamen er ideeën om het speeltuintje uit te breiden en daardoor aantrekkelijker te maken. Dit idee is door het bestuur positief ontvangen en wordt verder uitgewerkt.

Het drinken werd door Kees en Frouke verzorgd en het eten voor tussen de middag werd opgehaald door Jan uit de winkel zo dat we door konden werken en op tijd weer naar huis konden. Het was erg gezellig waardoor het geen opgave was om deze klus te klaren. Volgend jaar is er ergens in het voorjaar weer zo’n klussendag, help jij dan ook?

Geef een reactie