Je bekijkt nu Schooldorpsfeest Kolham 10-14 juni

Schooldorpsfeest Kolham 10-14 juni

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Van 10 tot en met 14 juni 2023 is er in Kolham weer een Schooldorpsfeest.

Het feest begint op zaterdag 10 juni met een optocht van versierde wagens door het dorp en ’s avonds is er dan een feestavond in de tent die is opgezet op het Ijsbaan terrein in Kolham. Zondag 11 juni kun je in de middag meedoen aan een fietstocht en speelt Jan Henk de Groot om 11 uur in de kerk een koffieconcert.

Dinsdag 13 juni is er in de middag een kindermiddag voor de kinderen van de school, waar kindercircus Santorelli acte de presence geeft. In de avond is het van 20 tot ca. 24 uur tijd voor Kolham on Stage: drie lokale bands treden op op het podium dat voor de verandering niet bij Ecomotion Kolham is maar op de Ijsbaan. Je kunt genieten van Earthquake, Paperclip en Crossfire.

Op woensdagavond is de laatste activiteit een beachvolleybaltoernooi. Dit evenement begint om 19 uur.

Kolham zet alle informatie rondom het feest op hun Facebook pagina. Kaarten kun je tot 3 juni in de voorverkoop goedkoper krijgen dan aan de tent op de Ijsbaan, je kunt ze via mail bestellen via sdf.kolham@gmail.com.

Verkeersmaatregel 10 juni Hoofdweg Kolham

Vanwege de optocht met versierde wagens geldt er op zaterdag 10 juni van 9.30 tot 13.30 uur een verkeersmaatregel op de Hoofdweg in Kolham: de weg zal dan tijdelijk afgesloten zijn voor alle verkeer (behalve de optocht).

Geef een reactie